Cadeautje4You.nl

Was je ons kwijt?

Vorige week stonden we nog op bol.com maar vanaf deze week kun je ons vinden op  Amazon.

  is een platform, net als bol, maar met een veel groter bereik. Ook via Amazon kunt u op dezelfde manier onze mokken bestellen, wij zullen deze op dezelfde en even snelle manier aan u verzenden. Deze hele eerste week ontvang je bovendien 15% korting op alle mokken die je via Amazon bestelt.

De voordelen op een rijtje:

  1. directe link naar onze mokken
  2. Nederlandse klantenservice
  3. Meer kortingsmogelijkheden
  4. Indien u lid wordt van Prime, krijgt u heel veel voordelen voor maar 2,99 
  5. Gratis verzenden in Nederland

VVV-cadeaukaart ?

Heb jij een VVV-bon en wil je die inwisselen om een mok bij ons te kopen? Dat kan zeker! Je kunt heel makkelijk de VVV-cadeaukaart omzetten in een cadeau-code van Amazon. Deze kun je dan gebruiken om onze mokken via Amazon aan te schaffen. Direct via de website van Cadeautje is op dit moment helaas nog niet mogelijk.

mok met tekst bedrukt sorry dat ik je niet heb gehoord maar mijn gedachten waren interessanter

Het is even wennen, sorry…. 

maar ergens is er niet veel verandert. Wij bieden nog steeds dezelfde goede service, wij leveren nog steeds dezelfde leuke en gekke mokken. Ook hanteert Cadeautje4You.nl nog steeds dezelfde levertijd èn wat ook heel belangrijk is, u betaalt nog steeds dezelfde prijs!

Is er iets wèl veranderd?

Jazeker! 

En wel dat alle producten, ook die van de andere webwinkels, te vinden zijn in hetzelfde account. Dus de posters van Bedrukken4You, het speelgoed van Happy2Play, de stickers van Stickersvoorjeboot en natuurlijk de mokken en tassen van Cadeautje4You.

Super Mom Fuchsia Wit Ps
Is t'ie trouwens niet leuk ons nieuwste tasje?

Conclusie

Blijf gewoon lekker shoppen op Cadeautje4You.nl, maar prefereer je liever een platform, dan ben je van harte welkom in onze winkel op Amazon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven