Cadeautje4You.nl

Wij proberen altijd de bestelling binnen 1 dag te versturen. Houd wel altijd rekening met het volgende:

  • Al onze producten worden speciaal voor u op bestelling gemaakt en bij personaliseren ontworpen, dit kost tijd.

In drukke tijden zoals november en december, maar ook vaderdag, moederdag etc, loopt de verzendtijd op. Niet alleen bij ons maar ook bij de vervoerder. Probeer dus altijd op tijd te bestellen.

Wij hebben geen “vandaag bestelt – morgen in huis” policy.

De verzending gaat standaard via onze vervoerder DPD Nederland. U kunt ook kiezen voor een andere vervoerder zoals bijvoorbeeld PostNl Wilt u voordeliger laten verzenden dan kunt u ook naar een parcelshop bij u in de buurt laten verzenden. Vanaf 75 euro kunt u uw pakket Gratis bij een parcelshop laten bezorgen of voordeliger aan huis. Hiernaast ziet u de verzendkosten voor Nederland en België. 

Wij versturen standaard met DPD, deze bezorgdienst komt alle pakketten bij ons ophalen. Wilt u liever uw pakket geleverd krijgen met PostNl dan kan dat ook. Wij rekenen hier wel extra kosten voor omdat wij de pakketten speciaal voor u naar een PostPunt brengen. Houdt u er ook rekening mee dat wanneer u kiest voor PostNl, dit niet automatisch betekent dat uw pakket sneller in huis is. In de meeste gevallen zullen de PostNl pakketten pas in de avond bij ons weggaan en minimaal 1 extra dag levertijd. 

 

Scroll naar boven