Cadeautje4You.nl

Retouren

Wij verkopen veel mooie produkten, standaard produkten of gepersonaliseerde producten. Het kan natuurlijk zo zijn dat een produkt niet bevalt of dat u zich bedenkt. U kunt een standaard produkt dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling (afkoelingsperiode), zonder opgaaf van reden retourneren in, indien mogelijk, in de originele verpakking. Zorg ervoor dat breekbare producten zeer goed verpakt zijn zodat ze niet kunnen breken. Het produkt mag niet gebruikt zijn of gebruikersporen bevatten. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wat betreft de gepersonaliseerde producten; deze kunnen niet retour. Als er iets mee is kunt u een email sturen naar onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder.

Wij zullen het aankoopbedrag van goedgekeurde retouren binnen 14 dagen crediteren, de ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.  

Wij verzoeken u bij retouren het herroepingsformulier bij te voegen.

Voordat u een artikel retourneert dient dit vooraf per mail kenbaar gemaakt worden via info@cadeautje4you.nl

Wij willen u vragen het pakket te verpakken in een overdoos/verpakking, indien mogelijk zoals u deze via ons ontvangen heeft zodat er geen stickers op de eventuele originele verpakking komen.

U kunt het pakket sturen aan:

Kimano/Cadeautje4you.nl
Ijsseldijk 105
2901 BR Capelle aan den IJssel

Op alle retouren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Uitgesloten van herroeping zijn bestellingen die vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden.

Scroll naar boven