Cadeautje4You.nl

OriflameGreenCare | geïnspireerd door de Zweedse Natuur

oriflame producten op natuurlijk basis

Oriflame consulente in Ouderkerk aan den ijssel. Oriflame wonderpotje kopen. Het echte wonderpotje, de Tendercare, van Oriflame is alleen te koop via officiële brandpartners van Oriflame of de website van Oriflame.com.

Oriflame kopen in Krimpen kan tegenwoordig gelukkig ook weer! Bestellen gaat via een brandpartner of consulente zoals dat vroeger genoemd werd. In de Krimpenerwaard wordt Oriflame vertegenwoordigt door Marijke. Woon je in Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht, Berkenwoude, Schoonhoven, Ammerstol, Gouderak, Krimpen aan den Lek, Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of Ouderkerk aan den IJssel? dan kun je bij mij terecht.

Stuur me dan een berichtje via Insta of Facebook.

De verkoop van Oriflame producten gaan zoals vanouds natuurlijk via huisverkoop of zoals dat heet via “Directe Verkoop”. De consulente van vroeger is de brand partner van nu. Deze brandpartner kanbij jouw thuis een workshop of demonstratie geven. Zo kun je ook echt goed kennismaken met de fantastische producten van Oriflame! Maar online is Oriflame overal te vinden. Zoals op facebook, Instagram en zelfs TikTok!

Waarom zou ik via een Consulente kopen en niet via een site waar gestunt wordt?

Één van de belangrijkste punten is:
30 dagen garantie op alle producten van Oriflame!! Dit is een recht dat je als consument hebt. Bevalt de kleur je niet, vind je de geur niet fijn, voelt het niet prettig op de huid ( dus ja ook als je het product geprobeerd hebt!!) kun je binnen 30 dagen reclameren. Deze garantie krijg je dus alleen via verkopers van Oriflame of via de website van Oriflame zelf. Waar vind je deze ongelooflijke service.

Je begrijpt, als Oriflame als meer dan 55 jaar bestaat, in meer dan 62 landen, waarom twijfelen over de producten? Wil je zelf de producten van Oriflame verkopen? Dat kan, je bent welkom in ons team. Klik op deze link voor meer info.

Scroll naar boven