update 10-11-2022
Vanaf begin November merken wij dat het drukker wordt, harstikke leuk! Maar hierdoor is de levertijd wel wat langer. Voor alle bestellingen en met name voor de grotere bestellingen die ook ingepakt moeten worden, hebben we iets meer tijd nodig. Een aantal werkdagen extra hebben we wel nodig. Bedankt!

Onze verzendkeuzes

Kleine lichte pakketten tot maximaal 95 gram, worden verzonden als brievenbuspost. Let op, dit is zonder track en trace. Dit gaat eigenlijk altijd goed, maar wilt u meer zekerheid, kunt u voor een andere verzending kiezen. Deze keuze geldt alleen voor Nederland.
Let op: Briefpost is dus uw eigen verantwoordelijkheid. 

Ook kunt u uw pakketten laten verzenden naar een afhaalpunt, op dit moment alleen van DPD. Dit is een voordeligere keuze en u hoeft er niet voor thuis te blijven. DPD parcelshops zijn in Nederland zeer goed vertegenwoordigt. Ook in Vlaanderen vindt u veel Parcelshops. Kijk hier voor meer informatie. U kunt gewoon uw eigen (aflever) adres in te vullen, ons syteem zoekt de dichtsbijzijnde Parcelshop er bij. Wilt u echt een specifieke Parcelshop, dan kunt u het adres daarvan invullen.

Vanaf 50 euro wordt uw pakket GRATIS bezorgd, voor België is dat vanaf 75 euro. Let wel, dit geldt niet voor pakketten met PostNl

Wij proberen een bestelling die  s’avonds is geplaatst, de volgende dag te verzenden. Dit is in principe altijd het geval. Soms lukt dit ook nog met bestellingen die s’morgens of s’middags geplaatst worden. Het is wel geheel afhankelijk van de drukte in ons bedrijf en onvoorziene omstandigheden, maar meestal lukt dit wel. Houdt u in ieder geval rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.

Grote bestellingen nemen meer tijd in beslag, wij maken alles zelf dus dit heeft tijd nodig.

Wat betreft levering via PostNl: Hiervoor geldt, pakketten die verstuurd worden met PostNl moeten wij apart wegbrengen en hierdoor  kan de levertijd 1 à 2 dagen langer zijn. U betaalt iets meer omdat dit geen standaard levering is voor ons en wij hier extra voor moeten rijden.

Nederland

Briefpost                             1,95 – 3,95
Pakket DPD                       6,95
Parcelshop                         5.50

België

Pakket DPD                       7,50
Parcelshop                         5,95

Kiest u voor levering met Briefpost terwijl verstandelijke wijs dit onmogelijk is met het produkt dat u bestelt (zoals een mok), dan wordt uw pakket op een andere manier verzonden.

Per november 2022 hebben wij helaas de verzendkosten naar België moeten verhogen, dit ivm met de hoge brandstoftoeslagen die berekend worden door de transporteur. Ook het gratis verzenden vanaf..is verhoogd.