Speciale mok voor een speciaal persoon

Een mok die je speciaal laat maken voor een speciaal persoon is altijd een super leuk cadeau. Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau en graag niet teveel kosten? Het meest populaire cadeautje voor een jarige is toch wel een foto-kado! Cadeautje4You.nl verkoopt hoge kwaliteit mokken die je kan laten bedrukken met je eigen foto of een foto van de jarige. Een grappige foto, beetje gekke foto, een romantische foto of een vakantiefoto. Alles kun je laten bedrukken op een mok. 

Origineel cadeau voor jarige, gepensioneerde, vaderdag, moederdag

Wanneer iemand jarig is wil je een origineel cadeau en natuurlijk iets waar hij wat aan heeft. Zoek je een mok voor een verjaardag met een leuke tekst dan maak je die toch zelf! Met de eenvoudige design tool, ontwerp je je eigen tekst of kies een van onze leuke – door ons zelf ontworpen – mokken. Zo geef je de jarige een hilarisch cadeau. Soms zoek je een cadeau voor iemand die met pensioen gaat of een collega die afscheid neemt. Dan is het erg leuk om een gepersonaliseerde mok cadeau te geven of een mok met je eigen tekst erop gedrukt. Heeft u geen inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze zelf ontworpen collega-bekers.

Een mok voor iemand die 50 wordt

Abraham of Sara worden is een bijzonder moment. Wordt je vader, vrouw, oma, broer, vriendin of zoon 50 jaar en ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor 50 ste verjaardag? Ook dan kun je gemakkelijk je eigen mok ontwerpen, eventueel met foto of alleen met tekst. Natuurlijk heeft Cadeautje4You ook leuke en grappige Abram of Sarah mokken  ontworpen. Na bestelling van de mok wordt deze altijd speciaal voor u bedrukt.  Onze mokken zijn ook erg goed te combineren met onze tassen. Wilt u echt goed voor de dag komen met een origineel cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid? Laat dan de mok door ons vullen met snoep en inpakken als prachtig cadeau. Dan is succes verzekerd.

Heb jij ook zo’n lieve moeder?

Dan verdient zij voor haar verjaardag of voor moederdag een lieve mok waarop staat gedukt dat je van haar houdt. Mooi ingepakt als je dat wilt. Vind je het leuker om de mok zelf te ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook, dat gaat makkelijk en snel via onze ontwerptool. Dan krijgt de allerliefste moeder van de hele wereld het allermooiste cadeau! In de winkel van Cadeautje4You kun je ook door ons zelf ontworpen mokken kiezen. Onze mokken zijn van eersteklas kwaliteit en met zorg voor jou bedrukt.