Hoe werkt personaliseren?

Ga naar het bewerkingsvlak van onze product designer. Hier ziet u het product al staan. Aan de linkerzijde van de product designer heeft u de mogelijkheid om de juiste maat of kleur te kiezen. (Dit is niet verplicht, maar geeft u wel een beter beeld van hoe het eruit komt te zien.)

Via dit icoon kunt u uw afbeelding downloaden, minimaal 300dpi, anders is de afbeelding niet scherp. U kunt de afbeelding alleen in het daarvoor bestemde vak plaatsten omdat wij het anders niet kunnen bedrukken. Alles wat er buiten valt komt dus niet op de tas te staan.

Bekijk uw ontwerp

Sla uw ontwerp op. Dit is niet verplicht maar zeker handig voor als u meerdere items bestelt, bij twijfel of als u later terugkomt. Of bij dubbelzijdig bedrukken.

Laden: deze optie is alleen mogelijk wanneer wij standaard sjablonen hebben voor dit product.

Hier kunt u uw tekst toevoegen. Het bewerkingsvlak is met rood aangegeven, alleen de tekst die in dit vlak staat wordt bewerkt, alles wat daar buiten valt dus niet.
* klik op “tekst toevoegen”, u krijgt een vak waar u de tekst kunt tikken. Klik op groene vlak “tekst toevoegen”
* Als u de tekst wilt aanpassen wb grootte-kleur-lettertype klikt u op de door u getikte tekst op het product. U krijgt een vak te zien waar u dit kunt aanpassen.

Wanneer alles naar uw zin is klikt u eventueel wanneer nodig de maat en kleur van uw product aan en klik op “In Winkelmand”. Bij het afrekenen krijgt u een vakje te zien waarin u uw ontwerp kunt bevestigen.