Mokken Bedrukken

De Mok
Een mok is geweldig, een mok is handig en een mok kan heel leuk zijn!
Onze mokken zijn:

  • Gemaakt van keramiek
  • diverse kleuren beschikbaar
  • Inhoud 325 ml
  • Hoogte 10 cm

Jouw eigen mok laten bedrukken?
Dan zit je goed bij Cadeautje4You.nl. Wij zijn al jarenlang specialist in het bedrukken van mokken. Het is namelijk superleuk om een bedrukte mok cadeau te geven die heel persoonlijk is voor diegene. Wil je echt een heel persoonlijk cadeau? Ontwerp dan zelf een mok met onze handige DesignTool.  Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste mok zlef met foto, tekst of naam.

Een mok cadeau
Zoek je een cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen? Het perfecte cadeau is een mok met foto’s. Onze betaalbare mokken met foto of jouw eigen tekst, zijn heel makkelijk te bewerken met onze Design Tool. Zoek je eigenlijk een mok gepersonaliseerd met foto èn tekst? Ook dat geschenk koop je bij Cadeautje4you.nl

Favoriet
Ken je dat? Je wordt wakker, zet een bakkie en giet je warme koffie of thee in jouw favoriete mok. Heb je geen favoriete mok? Oei, dan wordt het tijd. Terwijl je een slok koffie hebt genomen geniet je van de foto’s van je kleinkinderen die wij op je mok hebben bedrukt. Of een persoonlijke tekt, een mooi ontwerp in verschillende kleuren.

Grote of kleine aantallen
Ken je dat? Je wilt een mok laten bedrukken en vind een leuke webwinkel waar de mokken niet veel kosten. Dan blijkt dat je minimaal 250 stuks moet kopen! Dat is bij Cadeautje4You.nl heel anders. U kunt gewoon onze mokken per stuk kopen, per stuk ontwerpen. Geen extra zetkosten of minimale afnames. En altijd voor een lage prijs. Maar wilt u juist wel een groot aantal mokken aanschaffen voor uw werknemers of familie? Natuurlijk kunt u in onze online webwinkel grote aantallen mokken aanschafen tegen nog voordeliger prijzen.

 

Bij Cadeautje4you.nl kun je mokken laten bedrukken voor een lage prijs maar wel van een luxe kwaliteit mok. 

ontwerp je eigen mok wit

Wat laat je op een mok bedrukken?
Er zijn echt heel veel mogelijkheden om je mok te laten bedrukken. Is je mok een cadeau of wil jezelf een leuke mok? Wij hebben wat inspiratietips voor je:

  • Een mooie reis gehad? Zet je vakantiefoto’s op een mok
  • Gaat jouw collega jullie verlaten vanwege pensioen of nieuwe baan? Daar heeft cadeautje4you een groot assortiment mokken voor.
  • Een grappige foto van de jarige? Je vader of moeder of misschien de hond? Laat het op je mok bedrukken en geef dit cadeau. Succes verzekerd!
  • Wil je geen plastic bekertjes meer op het werk? Een succes zijn onze naam bekers in diverse kleuren en ontwerpen.
  • En natuurlijk het cadeau voor iemand die vijftig wordt. Of 65 jaar, 30 jaar. Een geintje op een mok met leeftijdsvermelding laten drukken. Top cadeau een verjaardagsmok!
  •  

Mok bedrukken en morgen in huis?
Bestelt u de mok s’morgens dan maken wij  de mok en gaat deze ook dezelfde dag met de Pakketdienst mee. Bij grote aantallen kan het iets langer duren omdat wij een klein bedrijf zijn en alles zelf in handen hebben . Zo wordt er altijd extra aandacht aan uw bestelling gegeven. Normaal gesproken is het geen probleem als u uw bestelling niet altijd de volgende dag in huis heeft.  Wilt u de mok ingepakt hebben. Ook dat kan bij Cadeautje4you.nl Zo heeft u het complete cadeau snel in huis. 

Hoge verzendkosten
Verzending wordt inderdaad steeds duurder. Maar heeft u de optie gezien “verzenden naar parcelshop?”Heel handig want u kiest een parcelshop bij u of bij het werk in de buut en u betaald een lager verzendtarief. In veel gevallen haalt u het pakketje toch op bij een parcelshop wanneer u niet thuis was.

Scroll naar boven