Wij verkopen veel mooie producten, maar natuurlijk kan het altijd zo zijn dat een product niet bevalt of dat u zich bedenkt. U kunt het produkt dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling (afkoelingsperiode), zonder opgaaf van reden retourneren in, indien mogelijk, originele verpakking. Het produkt mag niet gebruikt zijn of gebruikersporen bevatten (zoals gemonteerd). 

Het retourneren is niet mogelijk voor producten die door ons voor u gepersonaliseerd zijn of door u zelf ontworpen zijn.  Ook voor producten meer dan 3 stuks, kunnen niet retour omdat deze speciaal voor u gemaakt zijn. 

Voor het retourneren van t-shirts geldt ook bovenstaande (ook voor diverse maten met dezelfde opdruk geldt het totaal). Bent u niet zeker van uw maat, bestel dan 1 of meerdere van onze pas shirts. Na het passen kan het shirt gewoon weer retour.

Voor het retourneren van een bestelling zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren, de ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt (indien mogelijk), tenzij de consument instemt met een andere methode.  

Wij verzoeken u bij retouren de pakbon of met de hand geschreven briefje met 1. bestelnummer 2. uw gegevens 3. het artikel + aantal bij te voegen.

Voordat u een artikel retourneert dient dit vooraf per mail kenbaar gemaakt worden via [email protected]

Wij willen u vragen het pakket te verpakken zoals u deze van ons ontvangen heeft.

U kunt het pakket sturen aan:

Kimano/Cadeautje4You
Ijsseldijk 105
2901 BR Capelle aan den IJssel

Op alle retouren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Uitgesloten van herroeping zijn bestellingen die vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden en bovengenoemd.gemaaktpas