Lettertype

U kunt uw eigen lettertype kiezen om uw persoonlijke cadeau te maken. 

In de Fancy Product Designer kunt u kiezen voor één van de volgende lettertypes:
In een klein aantal gevallen zou het mogelijk kunnen zijn, dat het lettertype niet geschikt is het produkt dat u wil personaliseren. In dat geval nemen wij dan contact met u op.

 

Wilt u een ander lettertype dan één van deze, neemt u dan contact met ons op.


Kleuren Folie

Vinyl Folie

Vinyl is een zelfklevende folie die gebruikt wordt voor het gebruik op ramen, speelgoed, deuren, hout, muren, plastic, fietsen, auto’s, scooters etc. Het is ook mogelijk bij ons uw auto te laten wrappen, neemt u contact op met ons zusterbedrijf  WrappingDelight.nl .

Wanneer u zelf een product gaat plakken, adviseren wij goed de gebruiksaanwijzing te lezen die u meegeleverd krijgt. Kant-en-klare producten die door ons geplakt zijn kunnen het beste een aantal dagen blijven staan, zodat de folie goed hecht. Artikel altijd met de hand en vochtige doek afdoen. Niet poetsen.

Flexfolie

Deze folie is een flexibele folie, waar met de plotter figuren en/of teksten uitgesneden worden. Deze folie wordt gebruikt om te persen op textiel. De kleuren van deze folie zijn vaste kleuren, er kunnen dus geen foto’s of afbeeldingen van gemaakt worden. Wel is het mogelijk 2 of 3 kleuren te gebruiken. Dit zijn dan aparte handeling. Flexfolie kan gewassen worden max 40 graden. Geen gebruik maken van wasverzachter of de droger. Binnenstebuiten strijken.

Flockfolie

Deze folie ziet er wat velours uit en voelt ook zachter aan. Deze folie is iets dikker dan de flexfolie en ligt wat meer op de stof. Deze folie is vaak beter geschikt voor grovere stoffen. Ook hiervoor geldt verder dezelfde gebruiksvoorschriften als de flexfolie.