Ben je op zoek naar een mok voor een vriendin die 50 jaar wordt? Hier koop je de leukste verjaardagsmokken zoals een Sarah mok! Voor de mannen die Abraham gaan zien hebben we natuurlijk ook een mok. Wordt je oma 80 jaar? Geef haar een verjaardagsmok gevuld met snoep of chocolade. Je kunt er natuurlijk ook een klein bosje bloemen in geven zodat je mok nog leuker wordt!Op zoek naar een mok die bedrukt wordt voor een verjaardag? Voor je tante die altijd op jouw heeft gepast. Voor je oma die echt de allerliefste is. Je beste vriendin die van die gekke uitspraken heeft. 

Alle mokken bedrukken wij zelf in Nederland. Zodra uw bestelling binnenkomt gaan we aan de slag. Iedere dag bedrukken wij de mokken of ontwerpen wij mokken voor klanten die een gepersonaliseerde mok willen hebben. In de meeste gevallen ontvangt u de mok de eerstvolgende werkdag al in huis. 

Zoals heel veel bedrijven hebben wij het in de decembermaand ook drukker dan normaal, dan kan de levertijd 1 tot 2 werkdagen langer zijn. Maar dat kan de pret niet drukken. U kunt natuurlijk ook onze mokken via Bol.com bestellen, ook deze worden immers door ons op bestelling gemaakt. Zo ontvangt u altijd een mok naar uw eigen smaak met grote zorgvuldigheid door ons zelf gemaakt. 

Heeft u een verjaardag van een vriend die 50 wordt of misschien zelfs 60 jaar wordt? Dan is een grappige mok met een klein gekkigheidje altijd wel leuk. Bent u liever wat serieuzer, ook voor u hebben wij een leuke mok. 


Voor je vader die 70 wordt, een vriend die zijn 18e verjaardag viert alles is mogelijk. Wat helemaal origineel is om cadeau te geven is een gepersonaliseerde mok. Met eigen foto of een leuke tekst. Zoek je een cadeau voor een jong volwassene? Een mok met tekst of een flesopener voor een achttiende verjaardag omdat het nu mag tenslotte. 


Je collega viert haar verjaardag en wordt 30 jaar. Tja, wat geef je dan. Geef een mok met bedrukking cadeau. Voor iedere collega is er een leuke mok. De allerbeste collega, de allerliefste, een collega die 30 wordt, de vergeetachtige collega, de collega die echt alles weet, de collega die weggaat, een collega die je niet kwijt wilt, een collega die nieuw is. Teveel collega's om op te noemen.