Wat geef je als je weggaat op je werk?

De populairste afscheidscadeaus op een rij gezet met een handige link erbij.

  1. Een invulboek voor collega’s.
    Net een soort poëzie album of invul vriendenboekje.
  2. Hilarische mok
    Een goedkoop afscheidscadeau voor een collega vinden en eentje die wel heel erg leuk is om te ontvangen? Een heel grappige mok is deze bedrukt met de tekst: “Good luck finding better colleagues than me”.
  3. Droogbloemen boeketje. Wordt met brievenbuspost thuisbezorgd voor als je die lieve collega niet meer ziet.
  4. Wederom een mok: Kak dat je weggaat.
Een invulboek voor collega's, als je afscheid neemt

Afscheidscadeau collega

Wanneer een collega afscheid neemt omdat hij of zij een andere baan heeft gevonden, is het wel zo leuk en gebruikelijk om een afscheidscadeau te geven. Het cadeau is een blijk van waardering en misschien ook wel om herinneringen op te halen aan jullie leuke tijd samen. Het kan soms lastig zijn iets moois te vinden, maar we hopen dat je met onze suggesties iets passends kunt vinden op deze pagina.

Persoonlijke cadeaus zijn altijd een succes!

Een fotocollage: verzamelen (eventueel met andere collega’s) foto’s van leuke momenten op het werk en maak er een mooie collage van. Dit cadeau zal zeker gewaardeerd worden.

Gepersonaliseerd item: Denk aan een mok met de naam van de collega erop, een gepersonaliseerde pen of een sleutelhanger. Dit zijn toch echt cadeaus die de collega gaat gebruiken en een heel persoonlijke touch hebben. 

Vaak komt het voor om als collega’s een gezamenlijk cadeau te geven aan een collega die weggaat. Het belangrijkste bij het kiezen van een afscheidscadeau is om iets te geven dat past bij de collega en misschien ook bij haar of zijn nieuwe situatie. Toon waardering en laat zien dat je hem of haar gaat missen. Zo is een etentje of een borrel altijd zeer geschikt. Het is zowiezo erg gezellig met elkaar als collega’s en het is een mooie gelegenheid om samen herinneringen op te halen en samen afscheid te nemen. Door allemaal bij te dragen kunnen jullie een groter cadeau, zoals dat etentje of een activiteit samen, verzinnen.

Gepensioneerd

Een collega die weggaat kan een andere baan hebben maar kan ook met pensioen gaan. Dan ga je op zoek naar een blijvende herinnering voor de gewaardeerde collega. Wanneer de gepensioneerde een feest krijgt is het erg leuk om een gastenboek te geven, waarin alle gasten een mooi stukje kunnen schrijven. 
gastenboek voor afscheid gepensioneerde collega

Daarnaast wil graag iets geven wat zowel betekenisvol is als persoonlijk. Een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk altijd een schot in de roos. 


Een grappige
mok met tekst: I’m retired, do it yourself. Zo krijg je zeker de lachers op de hand, uit deze mok zal je collega vaak terugdenken aan de tijd met jullie, zijn fijne collega’s. De tekst staat ook symbolisch voor het begin van een nieuw hoofdstuk in jun leven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie klok die hen herinnert om te genieten van hun vrije tijd en niet vast te zitten aan de klok zoals ze dat op het werk gewend waren. i'm retired do it yourself wit handvat PS 50

Een ander symbolisch cadeau zou zijn een gegraveerde pen, een handig gebruiksartikel maar ook een mooie herinnering van de pensionata. Ben je meer op zoek naar een grootsts cadeau, zou je kunnen denken aan tickets voor een mooi concert, een korte reis waar hij of zij met echtgenoot van kan gaan genieten. Misschien niet memorabel, maar wel zeer verdient voor al het harde werk.

Kleine Cadeautips

Originele bedankjes voor als je collega weggaat. Ben jij misschien juist diegene die weggaat omdat je een andere baan hebt? Bij cadeautje4you.nl vind je een uitgebreid assortiment cadeaumokken, cadeautasjes, t-shirts voor je collega, een muismat. Lees snel verder voor heel tips, want die krijg je van cadeautje4you.nl helemaal gratis! Neem deze grappige kaart met geinige tekst. 

grappige kaart voor je collega of vriend die weggaat

Ben je specifiek op zoek naar een cadeau voor een vrouwelijke collega? Een kralen armband vind iedere vrouw toch prachtig? Hij is er in verschillende mooie, moderne kleuren. 

kralen armband turquoise met bedel.

Voor een collega een afscheidscadeau zoeken? Naast de allerleukste mokken, die ook nog eens kunt personaliseren als je dat wilt, kun je ook grappige tasjes, speciaal voor een collega online bestellen. 

Ongeacht het cadeau dat je kiest, vergeet vooral niet een persoonlijke boodschap bij te voegen. Schrijf een tekst waarin je jouw waardering en dankbaarheid uit voor al hun inzet en betrokkenheid gedurende al die jaren. 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een collega die afscheid neemt? En wil je vooral dat het een grappig cadeau is waar hij of zij ook nog wat aan heeft? Dan is een mok met een grappige tekst over je collega natuurlijk het perfecte cadeau. Neem bijvoorbeeld de mok van cadeautje4you.nl ” Kak dus dat je weggaat“. De kak dus dat je weggaat mok of ook wel bekent als de cactus dat je weggaat-mok , valt altijd goed in de smaak! Zeker als het een collega betreft waarvan je had gehoopt dat die bij jouw zou blijven werken. Maar zo nu en dan zoekt iemand een andere baan en als hij die dan gevonden heeft wil je wel een afscheidscadeau geven. Mag het cadeau wat je aan je collega wil geven wel wat meer sarcasme bevatten? Dan adviseren wij de Fucking Quitter mok. Zo leuk is het nou ook weer niet dat die ene collega weggaat.

Vind je een sarcastische mok wel leuk om aan je collega cadeau te geven die weg gaat? Wat dacht je van de mok met tekst bedrukt: Congrats you escaped

Er zijn heel veel redenen om een mok cadeau te doen aan een collega. Bij afscheid, verjaardag, pensioen of de VUT. Alle mokken worden door Cadeautje4You zelf bedrukt op bestelling en snel verzonden. U heeft de mokken meestal al binnen 1 à 2 dagen in huis. Ontwerpt u liever zelf een leuke mok voor een collega bijvoorbeeld met een foto of tekst, ook dat is mogelijk met de makkelijke Design Tool.

Heeft u een bedrijf en zoekt u leuke en makkelijke mokken voor uw personeel? Het liefst een persoonlijke koffiemok? Iedereen een eigen mok is een mooi cadeau idee en natuurlijk veel duurzamer dan plastic bekertjes of andere weggooi bekers. U kunt makkelijk en snel mokken bestellen met de voorletter van uw collega en werknemer. Wilt u liever de eerste letter van de naam van het bedrijf? Dat kan zeker ook. De letters zijn wit met gekleurde cirkel. Alle letters van het alfabet zijn mogelijk en bij dezelfde letters heeft u keuze uit heel veel verschillende kleuren. Een eigen mok voor collega en al uw personeel.

Scroll naar boven