Ben je op zoek naar een cadeau voor een collega die afscheid neemt? En wil je vooral dat het een grappig cadeau is waar hij of zij ook nog wat aan heeft? Dan is een mok met een grappige tekst over je collega natuurlijk het perfecte cadeau. Neem bijvoorbeeld de mok van cadeautje4you.nl ” Kak dus dat je weggaat“. De kak dus dat je weggaat mok of ook wel bekent als de cactus dat je weggaat-mok , valt altijd goed in de smaak! Zeker als het een collega betreft waarvan je had gehoopt dat die bij jouw zou blijven werken. Maar zo nu en dan zoekt iemand een andere baan en als hij die dan gevonden heeft wil je wel een afscheidscadeau geven. Mag het cadeau wat je aan je collega wil geven wel wat meer sarcasme bevatten? Dan adviseren wij de Fucking Quitter mok. Zo leuk is het nou ook weer niet dat die ene collega weggaat.

Vind je een sarcastische mok wel leuk om aan je collega cadeau te geven die weg gaat? Wat dacht je van de mok met tekst bedrukt: Congrats you escaped

Er zijn heel veel redenen om een mok cadeau te doen aan een collega. Bij afscheid, verjaardag, pensioen of de VUT. Alle mokken worden door Cadeautje4You zelf bedrukt op bestelling en snel verzonden. U heeft de mokken meestal al binnen 1 à 2 dagen in huis. Ontwerpt u liever zelf een leuke mok voor een collega bijvoorbeeld met een foto of tekst, ook dat is mogelijk met de makkelijke Design Tool.

Heeft u een bedrijf en zoekt u leuke en makkelijke mokken voor uw personeel? Het liefst een persoonlijke koffiemok? Iedereen een eigen mok is een mooi cadeau idee en natuurlijk veel duurzamer dan plastic bekertjes of andere weggooi bekers. U kunt makkelijk en snel mokken bestellen met de voorletter van uw collega en werknemer. Wilt u liever de eerste letter van de naam van het bedrijf? Dat kan zeker ook. De letters zijn wit met gekleurde cirkel. Alle letters van het alfabet zijn mogelijk en bij dezelfde letters heeft u keuze uit heel veel verschillende kleuren. Een eigen mok voor collega en al uw personeel.

Scroll naar boven